Nyheder

23.04.2014 Computerspil, Producentforeningen
Computerspil Producentforeningen

De nominerede til årets Nordic Game Awards er offentliggjort. Fra Danmark er Betadwarfs Forced, 140 v. Jeppe Carlsen og LEGO® MINDSTORMS® Fix the Factory fra Cape Copenhagen nomineret. 

11.04.2014 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

Ved Producentforeningens SpilPrisen som blev uddelt i går aftes gik juryens specialpris til Spilmuseet ved Rune og Eddie Keller for en uvurderlig indsats med at samle og bevare 40 års spilhistorie.

10.04.2014 Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

Når Det Danske Filminstitut i dag lancerer Filmcentralen / For alle, der gør en lang række danske kort- og dokumentarfilm tilgængelige online, så vil der være en række film, som kan ses direkte på sitet, og andre, som kan ses via andre platforme. Det sidste er resultatet af et samarbejde mellem Producentforeningen og DFI, og målet for Producentforeningen er at styrke den kommercielle distribution af dokumentarfilm.

03.04.2014 Producentforeningen, TV produktion
Producentforeningen TV produktion

Danmarks Radio planlægger en ny streamingtjeneste med lancering til sommer. Den nye tjeneste forventes at præsentere indhold fra DR’s seks tv-kanaler til visning på tablets, smart TV og andre platforme. Ifølge en analyse fra Copenhagen Economics kan konsekvensen af den nye streamingtjeneste blive mindre dansksproget TV-produktion.

27.03.2014 Producentforeningen
Producentforeningen

Producentforeningens bestyrelse har fået nye medlemmer, og der er også ændringer i de faste fagudvalg.