ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Nyheder

18.09.2014 Spillefilm, Producentforeningen
Spillefilm Producentforeningen

Producentforeningens oplæg til den kommende filmaftale indeholder 8 problemstillinger og indsatsområder, som politikerne bør forholde sig til, når de om kort tid forhandler om spillefilmens rammebetingelser.

12.09.2014 Kort- og dokumentarfilm, Producentforeningen, Spillefilm
Kort- og dokumentarfilm Producentforeningen Spillefilm

Pressemeddelelse udsendt 12. september 2014: Instruktørerne, producenterne, biograferne og filmdistributørerne er enige om de væsentligste filmpolitiske punkter.
 

12.09.2014 Spillefilm, Producentforeningen
Spillefilm Producentforeningen

dr.dk hævder journalist Lasse Marker torsdag den 11. september 2014, at Producentforeningen manipulerer med tallene, når vi i en pressemeddelelse fra 28. august 2014 skriver, at dansk film er truet af den dårlige økonomi. Det gør vi ikke. Producentforeningens filmpolitiske udmeldinger bygger på officielle og veldokumenterede data

11.09.2014 TV produktion, Spillefilm, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm, Computerspil
TV produktion Spillefilm Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm Computerspil

Crowdfunding som en måde at skaffe finansiering til virksomheden kan være en skattemæssig udfordring.

10.09.2014 Spillefilm, Producentforeningen
Spillefilm Producentforeningen

Producentforeningen har fremlagt et forslag om, at teleoperatørerne skal bidrage til finansieringen af dansk film via en ny digital filmpulje. Forslagets grundlæggende præmisser er, at dansk film har lidt et massivt indtægtstab samtidig med at forbrugerne i stigende grad ser film via bredbåndsforbindelsen. På nogle områder er der uenighed om definitionerne, mens der på andre områder reelt mangler data. Men det grundlæggende datagrundlag er veldokumenteret.