ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Nyheder

25.11.2015 Spillefilm, Producentforeningen
Spillefilm Producentforeningen

Forhandlingerne mellem FAF og Producentforeningen om en ny fiktionsoverenskomst er pt. fastlåst. Bliver parterne ikke enige om et fælles forhandlingsgrundlag inden udgangen af 2015, vil parterne gå en overenskomstfri periode i møde gældende for al fiktion pr. 1. januar 2016.

05.11.2015 Producentforeningen
Producentforeningen

Et medlem af Producentforeningen har fået problemer i forhold til sin revisor, som har leveret et regnskab, der var så fejlbehæftet i forhold til EUs regnskabskrav, at producenten har mistet en del af støttebeløbet. Da sagen er principiel, har foreningen valgt at støtte producenten i sagen mod revisor.

05.11.2015 TV produktion, Spillefilm, Reklamefilm, Information & Corporate, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm, Computerspil
TV produktion Spillefilm Reklamefilm, Information & Corporate Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm Computerspil

I dag udkommer vores årlige opgørelse over, hvordan det går i de brancher, som foreningen dækker. Danske Indholdsproducenter - Film, tv & computerspil i tal 2014 er på gaden, og rapporten viser, at selv om den samlede omsætning i hele branchen ligger på samme niveau som året før, så er der markante forskelle mellem de enkelte delbrancher.

05.11.2015 TV produktion, Producentforeningen
TV produktion Producentforeningen

Både Copenhagen TV Festival og Tvprisen slog i år alle rekorder i antal deltagere. Men mens festivalens deltagere har vurderet, at det var den bedste festival nogensinde, er meningerne om Tvprisen desværre knap så positive.

02.11.2015 Spillefilm, Reklamefilm, Information & Corporate, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
Spillefilm Reklamefilm, Information & Corporate Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

Potentielle mentorer og mentees får en uge mere. Ansøgningsfristen for filmbranchens mentorordning er rykket til den 9. november, og vi opfordrer alle interesserede - instruktører, dramatikere, filmarbejdere, producere etc. - til at deltage.