ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Nyheder

02.07.2015 Viden & Rådgivning
Viden & Rådgivning

Producentforeningen har pr 15. juni 2015 ansat Jan Neiiendam i en nyoprettet stilling som vicedirektør i foreningen. Det sker for at styrke foreningen både internt og eksternt, og Jan kommer til at have særligt fokus på at videreudvikle foreningens kommercielle aktiviteter. Producentforeningens direktion og daglige ledelse består således af Klaus Hansen som administrerende direktør og Jan Neiiendam som vicedirektør.

01.07.2015 Producentforeningen
Producentforeningen

Producentforeningens bestyrelse har enstemmigt besluttet at indgive politianmeldelse vedrørende mulige overtrædelser af straffeloven i administrationen af rettighedsmidler. Anmeldelsen henviser til straffelovens kapitel 28 om formueforbrydelser. Anmeldelsen er indgivet til Københavns Politi i dag.

29.06.2015 Viden & Rådgivning, Producentforeningen, English
Viden & Rådgivning Producentforeningen English

Ny aftale om promospeaks mellem Producentforeningen og Dansk Skuespillerforbund

29.06.2015 Producentforeningen
Producentforeningen

Fra 1. juli 2015 skifter vi leverandør på den daglige medieovervågning. Fremover er det Retriever AS, der leverer presseklip.

23.06.2015 Producentforeningen
Producentforeningen

Hvor mange streamer egentlig danske film – og på hvilke platforme? Det har Producentforeningen kastet sig ud i at undersøge. Vi præsenterer her det første VOD-meter, som viser, at selv om mange ser filmene ulovligt, så er der flere, der gerne vil betale for at streame nye danske film.