ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Nyheder

04.05.2017 Kort- og dokumentarfilm, Producentforeningen
Kort- og dokumentarfilm Producentforeningen

Producentforeningens One Stop Shop er stadig åben. Siden efteråret 2012 har foreningen haft en lille, men væsentlig aktivitet med at sælge danske dokumentarfilm til vod-platformene. I øjeblikket ligger fokus primært på titler til YouSees platforme, men vi søger løbende nye samarbejdspartnere. Og vi søger også nye film. Kontakt os, hvis du har en eller flere film, som vi skal tage med i kataloget.

21.04.2017 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

“Inside” løb med hele fire priser ved Spilprisen 2017 - og en af dem for “Årets Spil”. Spilprisen arrangeres af Producentforeningen, og det var i år femte gang vi delte priser ud til de bedste danske computerspil. 

06.04.2017 Producentforeningen
Producentforeningen

Forslag til folketingsbeslutning om bedre vilkår for børn i underholdningsbranchen er blevet behandlet i Folketinget. Regeringen støtter ikke op om forslaget, men vil gerne se nærmere på, om der kan laves tiltag, der kan være med til at forbedre beskyttelsen af børn i underholdningsbranchen.

06.04.2017 Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

I forlængelse af "Filmaftale 2015-2018" har Producentforeningen og Det Danske Filminstitut udarbejdet en analyse af dansk dokumentarfilms digitale markedspotentiale. Analysen omfatter det danske marked til forbrugerne og det offentlige som aftagere. Baggrunden er et fælles ønske om at opnå større indsigt i, hvorvidt der er et særligt digitalt marked for dokumentarfilm, og om dansk dokumentarfilm i højere grad kan udnytte et eventuelt potentiale.

06.03.2017 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

Efter to år i Pumpehuset rykker Spilprisen i år til Nørrebro, hvor Nørrebro Teater danner ramme om prisuddeling og fest.