Arbejdsmiljøkursus december 2024

Tag på arbejdsmiljøkursus sammen med andre fra din egen branche, og lær om hvordan I organiserer arbejdsmiljøarbejdet. Arbejdsmiljøkurserne handler både om det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø.

This describes the image

Producentforeningen udbyder arbejdsmiljøkurser for film- og tv-branchen. Kurserne er de lovpligtige tredages arbejdsmiljøkurser, som man skal have som arbejdsmiljørepræsentant, og kurserne er tilpasset film- og tv-produktion i så vid udstrækning som muligt. Sidste kursus i 2024 er mandag den 2. december til onsdag den 4. december 2024. Kurset afholdes hos Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K. Underviser er Peter Guldager, Arbejdsmiljøkurser, og kurset handler både om det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø. 

Producentforeningen opfordrer de arbejdsledere og medarbejderrepræsentanter, der jævnligt deltager i danske produktioner, til at søge om deltagelse på kurset.

Prisen for kurset inkl. forplejning vil være 3.000 kr. + moms pr. deltager. Der skal være minimum otte tilmeldte for at vi kan garantere, at kurset bliver afholdt. Det markeres her, når kurset har tilstrækkeligt mange tilmeldte. Tilmelding er herefter bindende. Producentforeningens arbejdsmiljøkurser er åbne for alle i branchen. HUSK at FAF giver tilskud til FAF-medlemmer, der deltager i kurserne - kontakt FAF direkte. 

Meld dig til her

Læs mere om kurserne her.  

Opdateret 6. jun 2024

Vil du vide mere?