Medieovervågning

Abonner på medieovervågning gennem Producentforeningen. Fra januar 2024 giver vi mulighed for at få overvåget egne produktioner i en periode.

This describes the image

Foreningen har en medieovervågning hos Retriever, baseret på en række generelle søgeord, heriblandt søgning på aktuelle medietendenser, medlemsvirksomhederne og aktuelle premierer fra medlemmerne. Alle medlemmer, inklusiv. ansatte hos medlemsvirksomhederne, kan få den daglige medieovervågningsmail, som sendes kl. 6 om morgenen.

Medieovervågningen er en ”one size fits all”-løsning, hvor alle modtager samme mail. Som et forsøg giver vi fra januar 2024 medlemmerne mulighed for i højere grad at overvåge egne produktioner. Det betyder, at man som medlem kan bede om at få aktuelle produktioner (film, tv-programmer, spil, serier m.v.) overvåget i en periode (maks. tre måneder). Vær opmærksom på, at resultaterne af søgningen går ud til alle abonnenter på overvågningen, så søgningen skal være relevant for flere end det enkelte selskab. 

Giv besked til sekretariatet, hvis du ønsker at abonnere på medieovervågningen eller ønsker at få tilføjet søgeord i en periode. 

Opdateret 12. jan 2024

Vil du vide mere?