Producentforeningens indsatser mod grænseoverskridende adfærd

Der ER grænseoverskridende adfærd, også i vores branche. Producentforeningen sætter ind med en række forskellige tiltag for at hjælpe medlemmerne med at forebygge og håndtere krænkelser.

This describes the image

Den store undersøgelse af grænseoverskridende adfærd i film-, tv- og scenekunstbrancherne er nu afsluttet og offentliggjort, og de fire organisationer bag - Producentforeningen, Dansk Teater, Dansk Skuespillerforbund og Danske Filminstruktører - har givet hinanden håndslag på en fælles indsats hen over de næste tre år for at skabe en bedre arbejdskultur i brancherne. En stor del af den indsats kommer til at foregå via de enkelte organisationer - her er hvad Producentforeningen planlægger. 

Producentforeningen har dedikeret et afsnit her på hjemmesiden til indsatsen mod grænseoverskridende adfærd. Læs blandt andet de generelle råd, som vi giver medlemmerne, samt rådgivning i forhold til jura eller til at udarbejde en personalepolitik. Find fx. 7 gode råd til ledere i branchen, forslag til adfærdspolitik og -kodeks til inspiration, henvisning til ekstern hjælp og rådgivning samt naturligvis den undersøgelse, som Aarhus Universitet har udarbejdet på opdrag af branchen. 

Opdateret 26. jun 2023