Producentforeningen skal have ny direktør

Pressemeddelelse 8. december 2023

This describes the image

Producentforeningens direktør Jørgen Ramskov stopper i foreningen med udgangen af juli måned næste år. Det sker efter eget ønske og for at få et mindre travlt arbejdsliv.

”Vi har været meget glade for den store indsats Jørgen Ramskov har gjort for producenterne og for hele branchen – og vi havde håbet at få glæde af ham i flere år, men vi har fuld respekt for hans ønske om at trappe ned, siger Kasper Fredshavn, Direktør i Drive og bestyrelsesleder i Producentforeningen.

Producentforeningens bestyrelse vil straks i det nye år igangsætte processen med at finde en ny direktør, og Jørgen Ramskov fortsætter i foreningen frem til sommer.
 
”Jeg har et fantastisk og spændende job, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med dygtige og engagerede producenter, de dedikerede medarbejdere i foreningen og med hele den danske filmbranche, men jeg fylder 67 og har et ønske om at arbejde noget mindre, og direktørjobbet i Producentforeningen. er ikke et deltidsjob”, siger Jørgen Ramskov.

Film- og tv-branchen står midt i en alvorlig krise med konkurser og fyringer, men Jørgen Ramskov mener alligevel, at branchen er på vej mod lidt lysere og mere afklarede tider.

”Kulturbidraget, Medieaftalen, det nye Spilinstitut og nu Filmaftalen er med til at skabe ro om branchens vilkår. Det er brede politiske aftaler, skabt med opbakning fra en samlet branche, som derfor står rimelig rustet, når konjunkturerne igen vender”, siger Jørgen Ramskov.

Kasper Fredshavn ser også optimistisk på fremtiden.
”Producentforeningen står på et stærkt fundament – bl.a. takket være Jørgens indsats, og de brede aftaler løber i 3-4 år. Det giver os tid til at justere strategien, finde den rigtige direktør og køre vedkommende ind”, siger Kasper Fredshavn.

Jørgen Ramskov tiltrådte som Producentforeningens direktør i december 2019 - han kom fra jobbet som chefredaktør på Radio24syv.

Kontakt:
Jørgen Ramskov – 20277790, Kasper Fredshavn - 3036563

Opdateret 8. dec 2023

Vil du vide mere?