Nyt lederkursus for tv-branchen.

I samarbejde med Dansk Journalistforbund udbyder vi igen et lederkursus for tv-branchen.

This describes the image

For tredje gang tilbyder Producentforeningen og Dansk Journalistforbund et lederkursus, målrettet tv-branchen. Kurset løber over seks formiddage - første gang tirsdag den 1. marts 2022. Se alle datoer i brochuren her: 

Kurset er målrettet produktionsledere og redaktionschefer, der til daglig arbejder i TV-branchen og har ansvaret for et travlt hold og en hektisk produktion. Deltagerne vil blive klædt endnu bedre på til det at være leder, idet der bl.a. undervises i feedback, konfliktløsning, uddelegering af ansvar og  effektivisering af arbejdsdagen. Underviser Jacob Fenger og flere inspirerende gæstelærere vil servere en række konkrete redskaber og teknikker for deltagerne, som de vil få mulighed for at afprøve i de mellemliggende arbejdsperioder.

Det er gratis at deltage på kurset, og vi sammensætter holdet med udgangspunkt i motiverede ansøgninger. For at sikre den bedste kursusoplevelse for alle, stiler vi efter et bredt sammensat hold. Derfor optager vi maks. tre personer fra samme virksomhed. Hvis en virksomhed ønsker at tilbyde kurset til flere medarbejdere, så kontakt os direkte. Så kan vi eventuelt finde en individuel løsning. 

Send os en mail, hvori du oplyser navn på deltageren og yderligere 10-20 linjer, der fortæller lidt om deltagerens bag grund, nuværende stilling og hvorfor dette forløb er relevant for pågældende. Husk også kontaktinformation.

Ansøgningen skal sendes til Tom Hansen i DJ på tha@journalistforbundet.dk senest den 1. februar 2022.

Normalt er prisen 15.000 kr. pr. person. Men DJ og Producentforeningen udbyder kurset gratis. Vi forventer til gengæld, at deltagerne så vidt muligt er til stede i alle seks moduler, hvilket også er derfor, at vi tillader os at opkræve et no-show fee, hvis deltagerne udebliver mere end én gang.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Tom Hansen i Dansk Journalistforbund på tha@journalistforbundet

Opdateret 22. jun 2022

Vil du vide mere?