Lederkursus til tv-branchen

Sammen med Dansk Journalistforbund tilbyder vi nu igen et ledelseskursus til tv-branchen. Kurset er for produktionsledere og redaktionschefer - og det er gratis at deltage. TEST 6

This describes the image

Sammen med Dansk Journalistforbund tilbyder vi nu igen et ledelseskursus til tv-branchen. Kurset er for produktionsledere og redaktionschefer - og det er gratis at deltage.

Vi vil gerne bidrage til en bedre arbejdspladskultur i branchen, og derfor gentager vi til august det ledelseskursus, som vi sammen med Dansk Journalistforbund satte i gang i 2019. Kurset er målrettet produktionsledere og redaktionschefer, der til daglig arbejder i tv-branchen og har ansvaret for et travlt hold og en hektisk produktion. Deltagerne vil blive klædt endnu bedre på til det at være leder, idet der bl.a. undervises i feedback, konfliktløsning, uddelegering af ansvar og effektivisering af arbejdsdagen.

Underviser Jacob Fenger og flere inspirerende gæstelærere vil servere en række konkrete redskaber og teknikker for deltagerne, som de vil få mulighed for at afprøve i de mellemliggende arbejdsperioder.

Kurset består af seks formiddage kl. 9:00 – 12:00 i DJ's lokaler i København. 


Tirsdag den 24/8 2021: Rollen som leder og god ledelse
Tirsdag den 31/8-2021: Kulturen og dens betydning
Torsdag den 9/9-2021: Forventningsafstemning og konflikthåndtering
Tirsdag den 21/9-2021: Feedback, Ros og anerkendelse
Tirsdag den 28/9-2021: Undgå brandslukning og få mere overskud i arbejdsdagen!
Tirsdag den 5/10-2021: Afslutning og opsamling på forløbet – hvilke erfaringer har vi høstet?

Opdateret 25. maj 2022

Vil du vide mere?