Ledelseskursus for tv-branchen 2023

Producentforeningen udbyder sammen med Dansk Journalistforbund endnu en gang et målrettet ledelseskursus for produktionsledere og redaktionschefer i tv-branchen.

This describes the image

Som leder i tv-branchen har du ansvaret for et travlt hold og en hektisk produktion, og særligt som ny i rollen har du brug for nogle redskaber til både din egen rolle som leder og til at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder et skræddersyet forløb over seks formiddage med undervisning i bl.a. feedback, konfliktløsning, uddelegering af ansvar og effektivisering af arbejdsdagen. 

Kursusplan: 

  • Torsdag den 16/3 2023: Hvordan finder jeg ind i rollen som leder? Hvad er god ledelse?
  • Torsdag den 23/3-2023: Hvordan når jeg det hele? Om at prioritere i dit arbejdsliv
  • Torsdag den 30/3-2023: Hvordan skaber jeg det gode arbejdsmiljø? Motivation og feedback
  • Torsdag den 13/4-2023: Hvordan løser jeg konflikter? Forventningsafstemning og konflikthåndtering
  • Torsdag den 20/4-2023: Kan vi arbejde smartere? Teknikker til at ændre arbejdslivet og få mere overskud i hverdagen
  • Torsdag den 27/4-2023: Hvilken slags leder, vil jeg gerne være? Arbejdet med dit værdigrundlag

Kurset afholdes i DJ's lokaler i København, alle dage fra kl. 9 til kl. 12, og er målrettet produktionsledere og redaktionschefer, der til daglig arbejder i tv-branchen. Normalt koster kurset 15.000 kr. pr. person, men DJ og Producentforeningen udbyder gratis. Til gengæld forventer vi, at deltagerne er til stede i alle seks moduler. Kursusleder og primær underviser er Jacob Fenger. 

Tilmelding: Send en mail, hvori du oplyser navn på deltageren og yderligere 10-20 linjer, der fortæller lidt om deltagerens bag grund, nuværende stilling og hvorfor dette forløb er relevant for pågældende. Husk også kontaktinformation.

Hent brochuren og læs mere: 

Opdateret 17. nov 2023

Vil du vide mere?