Diversify tv-branchen!

I år retter Copenhagen TV Festival søgelyset mod mangfoldighed og diversitet i den danske tv-branche. Gør vi det godt nok? Og hvis ikke: Hvordan kan branchen så blive bedre til at fortælle historier, der afspejler hele samfundet, og hvordan kan branchen blive et bedre sted at arbejde for flere?

This describes the image

Årets tema på Copenhagen TV Festival er Diversify, og temaet skal være en rød tråd gennem festivalens to dage. Det handler for eksempel om hvordan man målrettet og på brancheniveau kan arbejde aktivt med at øge mangfoldigheden. Blandt de første speakere, som er offentliggjort, er derfor tre branchepersoner, der har det til fælles, at de ser mangfoldighed som en styrke og som noget, der ikke bare opstår af sig selv: 
 

  • Iram Ansari er leder for NRKs mangfoldighedsatsing "FleRe", et stipendiat program/trainee program, som rekrutterer medarbejdere med flerkulturelle kompetencer. 
  • Laura Zelenko fra Bloomberg er leder af New Voices, som skal forbedre diversitetet i forhold til køn og etnicitet, og som blandt andet har fokus på rekruttering, uddannelse og udvikling. 
  • Og Nina Goswami leder BBC’s 50:50 Project, der har en målsætning om at repræsentationen on-air afspejler samfundet. 


I tiden frem til festivalen kommer der hele tiden nye speakere og nye sessions på programmet, så følg med på FacebookInstagram og Twitter, og tilmeld dig nyhedsbrevet.


Copenhagen TV Festival afholdes i år den 23. og 24. august, og vi er tilbage på Tivoli Congress Hotel til en rigtig festival. Lige nu er der (stadig) early bird billetter til salg. Fra 1. juni stiger prisen! 

Opdateret 4. aug 2021

Vil du vide mere?