"Det er afgørende, at vi som branche står sammen"

Vi skal stå sammen og huske på vores store fællesmængde, for vi har alle brug for hinanden. Det siger Kasper Fredshavn, Drive Studios, der fortsætter som forperson for Producentforeningen.

This describes the image

Kasper Fredshavn har netop påtaget sig endnu en periode som forperson for Producentforeningens bestyrelse. 

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi som branche har gennemgået, og stadig befinder os i, en særdeles svær situation", siger Kasper Fredshavn. "Det kan udfordre sammenhængskraften internt i Producentforeningen, mellem de forskellige faggrupper, og i særdeleshed med vores kollegaer i den resterende del af branchen. Det er ikke alt vi ser ens på, men det er afgørende at vi som branche står sammen og husker på vores store fællesmængde, for vi har alle brug for hinanden. Min største opgave som Forperson er at arbejde for at styrke den sammenhængskraft".

Producentforeningens bestyrelse har konstitueret sig efter den ordinære generalforsamling torsdag den 30. marts 2023. Ud over Kasper Fredshavn, Drive Studios, som forperson fortsætter Signe Leick Jensen, Toolbox Film, og Per Rosendal, Kongo Interactive, som næstforpersoner.

I bestyrelsen er desuden to nye ansigter: Jens Villebro, STV, træder ind som suppleant i tv-gruppen, og Morten Peglau, Holy Ravioli, er ny suppleant i reklamegruppen. Se hvem der sidder i Producentforeningens bestyrelse her.

Opdateret 30. mar 2023

Vil du vide mere?