Den 6. april 2016 afholdt Producentforeningen for fjerde gang Spilprisen. I år var prisuddelingen til årets bedste computerspil en del af den helt nye Copenhagen Games Festival, som hen over fem dage i begyndelsen af april satte fokus på den danske spilbranche.
Indstil dine bedste spil fra 2015. Spilprisen er klar til at tage mod indstillinger i alle kategorier inden den 10. marts 2016. 
Champagnen flød, og humøret var højt, da den danske spilbranche hyldede sig selv og uddelte priser til årets bedste spil. Læs Julie Horups reportage fra Spilprisen 2015. 
<p>De nominerede til Spilprisen, Producentforeningens prisuddeling til de bedste danske computerspil, bliver offentliggjort i denne uge. Hold &oslash;je med <a href="http://spilprisen.dk">spilprisen.dk</a> og meld dig til via <a href="https://www.facebook.com/events/1597882807147150/">Facebook.</a></p>
Ved Producentforeningens SpilPrisen som blev uddelt i går aftes gik juryens specialpris til Spilmuseet ved Rune og Eddie Keller for en uvurderlig indsats med at samle og bevare 40 års spilhistorie.
SpilPrisen er tilbage: 10. april 2014 uddeler Producentforeningen priser til de mest talentfulde, inspirerende, kreative og bedste danske spil. Kom og vær med til en fantastisk fest, hvor vi fejrer de danske spil fra 2013.