Når du skal sammensætte et hold på en ny produktion, tænker du så over etnisk mangfoldighed? Producentforeningen er sammen med filmbranchens øvrige organisationer gået med et initiativ med DFI for at give filmbranchen nogle redskaber til at sammensætte mere varierede hold.  
Overraskende udmelding fra Det Danske Filminstitut på Growing Games: Spilstøtteordningen får ekstra 2,5 mio. kr. om året.
Den nye filmaftale, som alle Folketingets partier står bag, har mange gode takter. Filmbranchens økonomiske udfordringer adresseres, og især i kravene til hvad branchen og filminstituttet skal arbejde på kan vi se, at politikerne har forstået budskabet.
Ny DFI-støtteordning kan støtte distributionsinitiativer for kort- og dokumentarfilm. Ansøgningsfrist for driftstøtte er 3. november 2014
Målsætningen for filmaftalen på dokumentarområdet skal være at sikre en bæredygtig økonomi. Det kræver flere penge samt en forvaltning af filmstøttemidlerne, der sigter mod en sund og robust økonomi i filmene. Samtidig skal dokumentarfilmens potentiale på digitale platforme udfoldes. 
Producentforeningens oplæg til den kommende filmaftale indeholder 8 problemstillinger og indsatsområder, som politikerne bør forholde sig til, når de om kort tid forhandler om spillefilmens rammebetingelser.
Deloitte-rapporten Sundhedstilstanden i dansk dokumentarfilmproduktion blev præsenteret og diskuteret på et debatmøde tirsdag den 13. maj 2014 på Det Danske Filminstitut. Rapportens overordnede konklusion er, at danske dokumentarfilmproducenter har en skrøbelig økonomi, og på debatmødet var det især administrative byrder og ”skyggeøkonomien”, der blev diskuteret.
Når Det Danske Filminstitut i dag lancerer Filmcentralen / For alle, der gør en lang række danske kort- og dokumentarfilm tilgængelige online, så vil der være en række film, som kan ses direkte på sitet, og andre, som kan ses via andre platforme. Det sidste er resultatet af et samarbejde mellem Producentforeningen og DFI, og målet for Producentforeningen er at styrke den kommercielle distribution af dokumentarfilm.
Både DR og DFI er på vej med nye portaler, hvor man gratis kan se film og programmer. Det er ødelæggende for markedet. For hvordan kan man sælge varer, som kan fås gratis i butikken ved siden af?
Ny standardkontrakt for tv-stationernes engagement i danske kort- og dokumentarfilm er nu offentliggjort.