Vi søger en jurist

Producentforeningen søger en jurist med erfaring inden for ansættelsesret og kollektiv arbejdsret 

Som jurist i Producentforeningen skal du rådgive vores medlemmer, der alle er producenter af film, tv, reklamer & spil, om ansættelsesretlige forhold. 
Du kommer herudover til at arbejde med fortolkning af og rådgivning om foreningens nuværende overenskomster, ligesom du skal deltage i forhandlinger om såvel modernisering af eksisterende overenskomster som mulig forhandling af nye overenskomster for branchen.
Du kommer også til at rådgive medlemmerne om andre juridiske problemstillinger, herunder særligt ophavsret og kontraktsret.


Dine kvalifikationer
Du har minimum 5 års erfaring med ansættelsesret og kollektiv arbejdsret, og det er en stor fordel, hvis du i dit nuværende job eller tidligere har deltaget i overenskomstforhandlinger.
Du tager initiativ og trives med at arbejde selvstændigt. Du er udadvendt, nysgerrig og service-minded, ligesom du er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt, og kan gøre kompliceret juridisk stof forståeligt for medlemmerne.


Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en kreativ branche med daglig kontakt til vores medlemmer. Du bliver en del af et team bestående af 4-5 jurister, der alle brænder for at gøre en forskel for de danske producenter og for branchen som helhed. Vores hverdag er travl og samtidig præget af høj faglighed, godt humør og en lyst til at hjælpe hinanden, også når der er tryk på. 
Løn og pension forhandles på baggrund af kvalifikationer.
Tiltrædelse forventes 1. april 2020.


Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos chefjurist Søren Henrik Jørgensen på tlf. nr. 26713273 eller hos Anne Sophie Gersdorff Schrøder på tlf. nr. 28109333.
Ansøgning og CV sendes til job@pro-f.dk senest fredag den 14. februar 2020. 
 

Om Producentforeningen
Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for ca. 130 danske indholdsproducenter, der producerer spillefilm, dokumentarfilm, tv-indhold, reklamefilm og spil. Du kan læse mere om Producentforeningen her: www.pro-f.dk