Fotograf: Rasmus Flindt Pedersen

Velkommen til den nye erhvervsminister

Pr. 21. juni 2018 hedder erhvervsministeren Rasmus Jarlov, og fra Producentforeningens side glæder vi os til samarbejdet. 

Rasmus Jarlov (K) erstatter Brian Mikkelsen som erhvervsminister, og vi glæder os til at kunne fortsætte den gode dialog, som vi har haft med Brian Mikkelsen om blandt andet indsatser, der styrker kreative erhverv. Blandt de initiativer, som Brian Mikkelsen har sat i gang, er vækstteamet for kreative erhverv, der har som eksplicit formål at løfte væksten i branchen med 25 procent. Der er et stort potentiale for vækst i de virksomheder, som beskæftiger sig med spil, film og tv. Vækstteamet er sat i verden for at undersøge barrierer for vækst og for at finde nye løsninger på, hvordan de kreative brancher kan blive bedre til at skabe både arbejdsplader og omsætning. 


Med en ny erhvervsminister og de gode branchefolk i vækstteamet har vi store forventninger til, at erhvervsministeriet kommer med løsninger, der vil  spille en helt central rolle for spil-, film- og tv-produktion i Danmark.