SoMe

SoMe studerende

Producentforeningen søger en stærk kommunikationsfaglig studentermedhjælper, som kan hjælpe os med foreningens generelle kommunikation og særligt med sociale medier.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen fordelt efter aftale, og du kommer til at arbejde tæt sammen med direktør og kommunikationsmedarbejder. Vi forestiller os, at du er godt i gang med en uddannelse inden for kommunikation og at du har praktisk erfaring med at kommunikere professionelt. Det vigtigste er, at du har styr på kommunikation på sociale medier og er interesseret i det felt, hvor Producentforeningen arbejder: kulturpolitik, mediernes udvikling, rettigheder og kontrakter samt branchen som attraktiv arbejdsplads mellem kultur og erhverv. Du skriver først og fremmest engagerende og levende, og du kan ramme – og udvikle – den helt rigtige tone og stemme i kommunikationen. Du kommer til at indgå i et lille team, hvor vi sammen udvikler ideer og planlægger budskaber og strategi. 


Arbejdsopgaver

  • Skabe indhold til vores kanaler – fx versionere vores politiske og juridiske kommunikation til SoMe
  • Eksekvere kommunikationen – du bliver den, der har hovedansvaret for at skrive og planlægge ind-hold til SoMe. 
  • Samarbejde med foreningens eventafdeling om konkrete kommunikationsopgaver i forbindelse med fx Copenhagen TV Festival

Et særligt fokusområde er at arbejde med billeder og video. Vi vil gerne være bedre til at bruge billeder og vide-oer i vores kommunikation. 


Din profil

  • Du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation – journalist, cand.mag., cand. comm. eller tilsvarende. 
  • Du har relevant erfaring – dvs. enten fra film/tv/spil-branchen, fra en brancheorganisation eller fra andre dele af kulturbranchen.
  • Du skriver godt og ubesværet og ved hvad der fungerer på de forskellige platforme


Om Producentforeningen
Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverforening for private producenter af spil, film og tv. Vi har 140 medlemsvirksomheder og et sekretariat med 12 medarbejdere. Vi varetager medlemmernes interesser poli-tisk og i forhold til medlemmernes kunder, og vi rådgiver om rettigheder, kontrakter og generelle juridiske udfordringer.

Det politiske arbejde handler helt overordnet om at skabe de bedst mulige rammevilkår for produktion af danske spillefilm, tv-serier, computerspil, dokumentarfilm, reklamefilm og tv-programmer, blandt andet i forbindelse med medie- og filmforlig. Vi er løbende engageret i at udvikle branchen, og vi tager ansvar for arbejdsmiljø, bæredygtighed og mangfoldighed. 
    
Vores eventafdeling arrangerer prisuddelinger og faglige arrangementer for medlemmerne, og vi arbejder tæt sammen med Vision Denmark og Producentrettigheder Danmark, som begge deler kontor med foreningen.

      

Løn og fordeling af arbejdstid efter aftale. 
Vi skal have din ansøgning senest mandag den 25. oktober 2021. Skriv til job@pro-f.dk, eller kontakt Birthe Møller på 2067 0959, hvis du har spørgsmål.  
 

Vi glæder os til at høre fra dig.