Seertal oktober 2014

I oktober havde den store DR drama-satsning 1864-premiere. Det vakte stor debat og også flotte seertal. To nye produktionsselskaber Pineapple Entertainment og Heartland fik store TV 2-successer i oktober måned med ”Breinholt og Venner” og ”Størst”.

DR1
De tre første 1864-afsnit produceret af MISO FILM blev DR’s største seersuccesser i oktober måned.  Men også Gift ved første blik (SNOWMAN), som i år vises på hovedkanalen, kunne trække næsten 1 mio. seere. Fredagsunderholdningen Versus (MASTIFF) holder sin placering på top20. På top50 findes også klassikeren Sporløs (STV) og Auktionshuset III (MONDAY)
 
DR2
IMMERGUTs nye program Nyt fra Jylland stryger ind på DR 2’s liste over mest sete programmer med 155.000 seere.
 
DR3
Min krig (KONCERN) er stadig populært, dog ikke i helt samme grad som i august. Monte Carlo på DR3 (PINEAPPLE ENTERTAINMENT) får ligeså mange seere, nemlig 99.000. Samme værter kan ses i Sladrehanken - vi ved hvad du laver II (GONG), som var det 20. mest sete program i oktober.
 
TV 2
Oktober måned på TV 2 stod i Knæk Cancers tegn. Vild med Dans (MASTIFF) optog dog uanset listens øverste 8 pladser. Det mest populære afsnit var Knæk Cancer-afsnittet. 
Det nye koncept Breinholt og venner (PINEAPPLE ENTERTAINMENT) følger ligesom sidste måned stærkt efter. ZENTROPAs Kvinden i Buret fik tv-premiere, og 975.000 så med. Selve Knæk Cancer-programmet (NORDISK FILM TV) blev set af 928.000, hvilket rækker til en 13. plads.
Dicte (MISO FILM) holder seertallet fra sidste sæson, og Peter Ingemann-satsningen Størst (HEARTLAND) er med igen. Et enkelt program af Hvem vil være millionær (METRONOME) kan også være med.
 
TV 2 Zulu
Dybvaaaad! (RESPIRATOR) er som altid at finde på listen. Men premieren på den nye sæson Tomgang (FALSTER INC) overhaler indenom. Også det nye Nørgaards Netfix (RESPIRATOR) er populært, og endelig kan en enkelt genudsendelse af Blå Mænd (FRIDTHIOF FILM) samle 78.000 seere.
 
TV3
Robinson Ekspeditionen (STRIX) er det mest sete program på TV3. METRONOME sætter sig tungt på resten af top20-listen med Luksusfælden, For lækker til love og Familien fra Bryggen. Også Mit Plasticmareridt (UNITED) og Liv og Død (MONDAY) er på listen. 
 
Kanal 4
SAND TVs De unge mødre får igen i oktober konkurrence fra SNOWMANs Danmarks næste topmodel.
 
Kanal 5
I september havde den nye version af Popstars (NORDISK FILM TV) premiere. Det blev det mest sete tv-program, hvis man ikke medregner sportsbegivenheder,  men i oktober kan seertallene ikke holde sig oppe.  Den populære genganger Politijagt (METRONOME) overhaler Popstars, som ikke er at finde på top20.