Ny jurist i Filmret ApS skal styrke producenternes forhandlingskraft

Med ansættelsen af en forhandlingserfaren jurist styrker Filmret ApS og Producentforeningen producenternes stilling overfor samarbejdspartnere og kunder.

Camilla Lykke er 7. januar 2019 startet i Filmret ApS. Hun har en fortid i bl.a. KMD, Dong og IBM, hvor hun har forhandlet med både private og offentlige kunder, og det er bl.a. den erfaring, hun skal trække på i sin nye stilling.


”Jeg prøver altid at sætte mig i modpartens eller kundens sted i en forhandlingssituation – sådan opnår man bedst en løsning, som alle kan være tilfredse med. Jeg har stor erfaring i forskellige forhandlingssituationer, og det er primært det, jeg kan tage med mig ind i denne stilling – og så har jeg i mine tidligere stillinger arbejdet meget med ophavsret, så hele rettighedsdelen er heller ikke ny for mig”, siger Camilla Lykke.


Efter mange år i virksomheder med flere tusind medarbejdere ser Camilla Lykke meget frem til at have sin daglige gang i en mindre organisation – og til at sætte sig ind i et nyt stofområde.


”Jeg ser frem til at sidde med alle mine kolleger i samme rum, og til nogle forhåbentligt kortere sagsgange. Samtidig glæder jeg mig meget til at opleve, at mit arbejde kan bruges meget direkte i de sager, vi sidder med i Filmret ApS, og til at kigge med friske øjne på en ny branche. Mediebranchen er i rivende udvikling, og det bliver rigtig spændende at være med til at løse de nye udfordringer, branchen har og vil få fremover. Og så arbejder min mand i filmbranchen, så jeg har en logisk interesse i kraft af de samtaler, vi har over middagsbordet derhjemme”, siger Camilla Lykke.


Camilla Lykke er 49 år gammel, og bor i Virum med mand og to børn. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2000, og kan til april 2019 tage den såkaldte retssagsprøve, som er sidste trin i advokatuddannelsen.


Producentforeningen og Filmret ApS indgik i oktober 2018 en samarbejdsaftale, som bevirker, at Filmret ApS har mandat til at forhandle på Producentforeningens vegne i forskellige sammenhænge.