Sofie Filt Læntver

Nordisk Film Games henter projektchef fra Interactive Denmark

Fra 1. oktober 2018 forlader Sofie Filt Læntver Interactive Denmark til fordel for en stilling som director of partnerships hos Nordisk Film Games. 

"Jeg ser det som en stor personlig anerkendelse og et klart resultat af Sofies solide arbejde med Interactive Denmark", siger Jan Neiiendam, vicedirektør i Producentforeningen og bestyrelsesformand i Interactive Denmark. "Det viderefører hun i et vist omgang nu i nordisk regi hos Nordisk Film. Naturligvis er det et stort tab for os i Producentforeningen og Interactive Denmark, men jeg er oprigtigt meget glad på Sofies vegne".

Egmont-ejede Nordisk Film har siden 2017 i regi af Nordisk Film Games investeret omkring én milliard kroner i nordiske computerspilvirksomheder. Sofie Filt Læntver skal blandt andet arbejde med at udvikle strategiske partnerskaber, som kan gavne både Nordisk Film Games, de enkelte computerspilvirksomheder og den nordiske spilindustri.

Interactive Denmark fortsætter arbejdet med mange aktiviteter både efteråret og foråret 2019, herunder Games Week Denmark, Spilprisen og Matchup. Bemandingen af Interactive Denmark er nu: Fanny Saemund, projektleder, Jesper Krogh Kristiansen, Community Manager og Jan Neiiendam, bestyrelsesformand og fungerende projektchef.