Copenhagen MatchUp

Mød investorer og publishere til Copenhagen MatchUp

28. april 2021 afholder Producentforeningen og Vision Denmark igen Copenhagen MatchUp for spiludviklere og investorer. Over 70 investorer og publishere er allerede tilmeldt her fire uger inden arrangementet, så der er gode muligheder for danske udviklere med ambitioner. Meld jer til nu, hvis I har et spil, et projekt, en forretningside, som I søger finansiering til. Og tag fat i os, hvis I er i tvivl om, om det er noget for jer.

Formålet med Copenhagen MatchUp er direkte at adressere den mangel på finansiering, der traditionelt har plaget den danske spilbranche. Ved at søge uden for landets grænser og invitere internationale investorer og publishere, er det tidligere lykkedes at skaffe både finansiering og udgivelsesaftaler til adskillige danske spilvirksomheder og produktioner via Copenhagen MatchUp, som er blevet et af de største matchmaking-events inden for spil i Norden. 
 

Spil er modsat film og tv kun i meget begrænset grad offentligt finansieret. Den statslige kulturstøtte til spil via Det Danske Filminstitut ligger på 10-15 mio. kr. om året. ”Den manglende offentlige støtte til spil afspejler en gammeldags kulturopfattelse og det skal vi have ændret på”, siger Jørgen Ramskov, direktør i Producentforeningen. 


Kulturstøtten er vigtig for vækstlaget og de nye ideer, og er et nødvendigt supplement til den private finansiering, der heldigvis er til rådighed for danske spilproducenter. Den kommer fra internationale investorer og fra de publishers, der tror på iderne og bringer spillene ud på markedet. 


”Copenhagen MatchUp er sat i verden som et mødested mellem udviklere og investorer, og over 70 investorer og publishere er allerede tilmeldt. Det viser at den danske spilindustri har meget at byde på”, siger Jørgen Ramskov. 
Spiludviklerne har således mulighed for at møde f.eks. Nintendo, Xbox, Funcom og Ubisoft. Britiske Parin Shah fra LEGO Ventures åbner arrangementet med en keynote speech, der giver et indblik i LEGO Ventures værdier og metoder og deres vurdering af, hvad der kommer til at præge fremtiden indenfor digitale spil.


Copenhagen MatchUp er gratis for danske spilvirksomheder. Tilmelding via Copenhagen MatchUp
 

For investorer har Vision Denmark sat sig i spidsen for webinaret Investing in Games - An introduction to game investment, som skal give interesserede business angels og andre investorer en introduktion til at investering i spilbranchen. Mød nogen af de mest erfarne spilinvestorer fra Danmark og udlandet: 


Karl Magnus Troedsson (SE), Early stage investor
Stefan Lindeberg (SE), Advisor, board member and angel investor
Morten E. Wulff, GameAnalytics founder and Business Angel
Louise Flyger, Senior Relationship Manager, Vækstfonden 

 

Det sker tirsdag d. 6. april fra 14:00 - 16:10. Deltagelse er gratis - tilmelding via Vision Denmark