Lederkursus

Lederkursus til tv-branchen

I samarbejde med Dansk Journalistforbund tilbyder Producentforeningen nu et kursus for ledere i tv-branchen. Det er gratis at deltage i kurset, men vi opkræver et no-show-gebyr, hvis man ikke møder op. 

Opdateret 23. marts 2020: På grund af usikkerheden omkring COVID-19 er kurset udskudt til efteråret 2020. Kursusdatoer og deadline fremgår nedenfor.
 

Kurset er målrettet produktionsledere og redaktionschefer, der til daglig arbejder i TV-branchen og har  ansvaret for et travlt hold og en hektisk produktion. Deltagerne vil blive klædt endnu bedre på til det at være leder, idet der bl.a. undervises i feedback, konfliktløsning, uddelegering af ansvar og effektivisering af arbejdsdagen.

Underviser Jacob Fenger og flere inspirerende gæstelærere vil servere en række konkrete redskaber og teknikker for deltagerne, som de vil få mulighed for at afprøve i de mellemliggende arbejdsperioder.
 

Kurset vil forløbe over seks formiddage fra kl. 9 – 11.30 i København og vil bestå af følgende moduler:

Mandag den 19. oktober 2020: Rollen som leder og god ledelse

Onsdag den 28. oktober 2020: Kulturen og dens betydning

Onsdag den 4. november 2020: Forventningsafstemning og konflikthåndtering

Onsdag den 11. november 2020: Feedback, Ros og anerkendelse

Onsdag den 18. november 2020: Undgå brandslukning og få mere overskud i arbejdsdagen!

Onsdag den 25. november 2020: Afslutning og opsamling på forløbet


Send os en mail, hvori du oplyser navn på deltageren og yderligere 10-20 linjer, der fortæller lidt om deltagerens baggrund, nuværende stilling og hvorfor dette forløb er relevant for pågældende. Husk også kontaktinformation.

Ansøgningen skal sendes til Tom Hansen i DJ på tha@journalistforbundet.dk senest den 21. september 2020.

Normalt er prisen 15.000 kr. pr. person. Men DJ og Producentforeningen udbyder kurset gratis. Vi forventer til gengæld, at deltagerne så vidt muligt er til stede i alle seks moduler og opkræver et no-show fee, hvis deltagerne udebliver mere end én gang.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Tom Hansen i Dansk Journalistforbund på tha@journalistforbundet.dk