I samarbejde med Dansk Journalistforbund tilbyder Producentforeningen nu et kursus for ledere i tv-branchen. Det er gratis at deltage i kurset, men vi opkræver et no-show-gebyr, hvis man ikke møder op. 
Hvordan er fordelingen af mænd og kvinder i de centrale funktioner på et filmhold og blandt de medvirkende? Det skal producenter nu opgøre i 'Selvangivelse om kønsfordeling', som fra 1. marts bliver obligatorisk for produktionsstøtter til fiktion, dokumentar, spil og på New Danish Screen.
Producentforeningen søger en jurist med erfaring inden for ansættelsesret og kollektiv arbejdsret 
2019 har været en rigtig godt år for dansk film og tv-fiktion. Fantastiske film og mange mennesker i biografen, flot repræsentation på de internationale festivaler og høj kvalitet på tv-serier. Det Danske Filminstitut var også med rette stolte, som det også fremgik af instituttets gennemgang af filmåret 2019. I Producentforeningen deler vi så absolut stoltheden, men vi synes nok, at DFIs hyldest til filmåret 2019 manglede nogle vigtige vinkler. 

Dem har vi så samlet sammen her i ”Film- og fiktionsåret 2019 – Producentforeningens version”. 
Producentforeningen har været med til at stifte Vision Denmark, som fra 1. januar 2020 får Jan Neiiendam som direktør. Men hvad er Vision Denmark egentlig? Er det en konkurrent til Producentforeningen, og skal man nu til at være medlem flere steder? Det prøver vi at forklare her.
Den Danske Filmskole har de sidste par år været igennem en turbulent periode, som nu går ind i en ny fase. Vinca Wiedemann trådte tilbage som rektor fredag den 22. november, og Bo Damgaard skal nu i rollen som konstitueret rektor skabe grundlaget for, at skolen kommer videre. 
”Det er mere held end forstand, at ingen er døde”. Det var overskriften på en artikel i Politiken den 22. november. Stuntbranchen siger i en fælles udtalelse til Producentforeningen, at de konkrete ulykker ikke er udtryk for branchens generelle standard.