I år retter Copenhagen TV Festival søgelyset mod mangfoldighed og diversitet i den danske tv-branche. Gør vi det godt nok? Og hvis ikke: Hvordan kan branchen så blive bedre til at fortælle historier, der afspejler hele samfundet, og hvordan kan branchen blive et bedre sted at arbejde for flere?
Sammen med Dansk Journalistforbund tilbyder vi nu igen et ledelseskursus til tv-branchen. Kurset er for produktionsledere og redaktionschefer - og det er gratis at deltage.
Det er sjældent at et lovforslag har meget stor betydning på vores branche. Men L 205 – lov om ændring af lov om ophavsret - er sådan et tilfælde.
I samarbejde med en autoriseret arbejdsmiljørådgiver kan producenter søge økonomisk støtte til projekter, der styrker sikkerhed og sundhed i egen virksomhed. I kan søge om tilskud til projekter, hvis I ønsker at gøre en ekstra indsats for at forbedre arbejdsmiljøet og skabe en sikker arbejdsplads. 
Nordisk Film og TV Fond har undersøgt hvordan Covid-19 har påvirket produktion af film og tv i de nordiske lande. Rapporten viser, at Danmark klarer sig bedre igennem end de andre nordiske lande – primært fordi vi ikke havde så mange produktioner i optagelse, da første bølge ramte. Men generelt har branchen været voldsomt udfordret og oplevet varierende effekter af diverse hjælpepakker. Vi har læst hele den lange rapport og lavet et kort uddrag. 
Antallet af abonnementer på streamingtjenester vækster fortsat, og flertallet af de danske forbrugere har stadig appetit på flere, viser en helt ny undersøgelse, der også konstaterer en stagnering i cable-cuttingen samt en betydelig skepsis i forhold til udlevering af data.
Om få uger løber Producentforeningens prisuddeling til danske spil, Spilprisen, af stablen, og for anden gang er det i en digital udgave. Spilprisen var den første event i foreningens årshjul, som i 2020 blev tvunget til at afvikle showet digitalt, og dermed er cirklen sluttet: Et år kun med online arrangementer. Et år hvor eventafdelingen skulle blive et produktionsselskab
28. april 2021 afholder Producentforeningen og Vision Denmark igen Copenhagen MatchUp for spiludviklere og investorer. Over 70 investorer og publishere er allerede tilmeldt her fire uger inden arrangementet, så der er gode muligheder for danske udviklere med ambitioner. Meld jer til nu, hvis I har et spil, et projekt, en forretningside, som I søger finansiering til. Og tag fat i os, hvis I er i tvivl om, om det er noget for jer.