Camilla Pedersen

​​​​​​​Maria Hougaards barselsvikar er ankommet

Camilla Pedersen får det redaktionelle ansvar for Copenhagen TV Festival og Producentforeningens øvrige events, mens Maria Hougaard er på barselsorlov.

I mandags startede Camilla Pedersen som redaktør i Producentforeningens event-afdeling. Dermed er der god tid til at lave et overlap mellem hende og Maria, som går på barsel den 14. december. Vi har stillet Camilla en flok spørgsmål på forhånd, så vi alle kan lære hende lidt bedre at kende:

Hvad er din uddannelse, og hvad har du arbejdet med?
Jeg har trådt mine barnesko i tv- og dokumentarselskaber og har de sidste 12 år arbejdet som tv-journalist, instruktør, producent og digital projektleder, hvor jeg både har haft fingrene i dokumentarprogrammer, reklamefilm og digitale fortællinger. Jeg har en akademisk uddannelse i bagagen, som jeg løbende har suppleret med diplommoduler i journalistik.

Hvorfor er jobbet som redaktør interessant?
Som redaktør på Copenhagen TV Festival og de øvrige faglige events, skal man både have fingeren på pulsen, kunne ane fremtiden og samle hele branchen med inspirerende events og sessions. Jeg kommer derfor naturligt til at have en kæmpe berøringsflade med hele branchen, og det glæder jeg mig helt enormt til.  

Og så glæder jeg mig personligt til at være med til at skrue stærke awardshows sammen, der både samler og hylder de bedste i branchen, når de vigtige priser, Tvprisen, The True Award og Spilprisen, skal ud over rampen.   

Hvad håber du at kunne tilføre eventsene og stillingen?
Det faglige niveau på Copenhagen TV Festival er tårnhøjt. Det er her hele tv-branchen samler sig for at blive inspireret og udfordret. Og med afsæt i den succes, der allerede er skabt, vil jeg arbejde benhårdt på at trække store og spændende navne til næste års festival. 
Samtidig vil jeg gøre mit til, at det bliver et brag af en fest, når de forskellige branchepriser skal uddeles.

Har du selv været til TVPrisen, TV Festival e.l.?


Jeg har selv deltaget på Copenhagen TV Festival i årevis, og jeg er hver gang helt på røven over, hvor stort et fagligt boost, jeg kommer hjem med. Nu glæder jeg mig til at sidde på den anden side af bordet, og selv være med til at designe sessions og en festival, der inspirerer og samler hele tv-branchen. 

I Producentforeningen glæder vi os meget til at arbejde med Camilla, og til sammen med hende at dele viden med og fejre vores medlemmer.