Vækst med kultur

Vækst med Kultur 2018

Dansk Erhverv inviterer til konference med overskriften ”Vækst med Kultur”. Det er tirsdag den 27. november 2018, og det foregår på Børsen.

Hvad betyder det konkret for en virksomhed at indgå i kulturelle samarbejder? Hvilke udfordringer giver det? Giver det mening for forbrugeren? Kan det overhovedet mærkes på bundlinien? Og hvad betyder det for det bredere samfund og sociale fællesskab, at kultur og erhvervsliv mødes i nye konstellationer?


Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål, som vi ønsker at besvare til Vækst med Kultur 2.0. Målet er at udvikle en håndgribelig tilgang til kulturens åbenlyse vækstpotentiale, få sat ord på sammenhængene mellem kunst, kultur, virksomhed og samfund, og gøre konklusionerne så umiddelbart handlingsorienterede og håndgribelige som muligt.


I år er fokus på evidens og direkte anvendelighed. Via nogle af de mest spændende cases inden for området og oplæg fra udvalgte erhvervsledere, forskere og kulturaktører undersøger vi virksomheden som en aktiv del af et samfunds kulturelle liv, og ser på hvordan nye former for samarbejder kan føre til økonomisk vækst.


Der er mere information og tilmelding her