Lederkursus til tv-branchen

Sammen med Dansk Journalistforbund tilbyder vi nu igen et ledelseskursus til tv-branchen. Kurset er for produktionsledere og redaktionschefer - og det er gratis at deltage. Første kursusgang er 31. august 2021

Kurset er målrettet produktionsledere og redaktionschefer, der til daglig arbejder i tv-branchen og har ansvaret for et travlt hold og en hektisk produktion. Deltagerne vil blive klædt endnu bedre på til det at være leder, idet der bl.a. undervises i feedback, konfliktløsning, uddelegering af ansvar og effektivisering af arbejdsdagen.

Underviser Jacob Fenger og flere inspirerende gæstelærere vil servere en række konkrete redskaber og teknikker for deltagerne, som de vil få mulighed for at afprøve i de mellemliggende arbejdsperioder.

Kurset består af seks formiddage kl. 9:00 – 12:00 i DJ's lokaler i København. 

Tirsdag den 31/8 2021: Rollen som leder og god ledelse
Torsdag den 9/9-2021: Kulturen og dens betydning
Tirsdag den 21/9-2021: Forventningsafstemning og konflikthåndtering
Tirsdag den 28/9-2021: Feedback, Ros og anerkendelse
Tirsdag den 5/10-2021: Undgå brandslukning og få mere overskud i arbejdsdagen!
Mandag den 11/10-2021: Afslutning og opsamling på forløbet – hvilke erfaringer har vi høstet?

SÅDAN ANSØGER DU 
Send os en mail, hvori du oplyser navn på deltageren og yderligere 10-20 linjer, der fortæller lidt om deltagerens bag grund, nuværende stilling og hvorfor dette forløb er relevant for pågældende. Husk også kontaktinformation. Ansøgningen skal sendes til Tom Hansen i DJ på tha@journalistforbundet.dk senest den 1. august 2021.

Normalt er prisen 15.000 kr. pr. person. Men DJ og Producentforeningen udbyder kurset gratis. Vi forventer til gengæld, at deltagerne så vidt muligt er til stede i alle seks moduler, hvilket også er derfor, at vi tillader os at opkræve et no-show fee, hvis deltagerne udebliver mere end én gang.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Tom Hansen i Dansk Journalistforbund på tha@journalistforbundet.dk