Film i Vestdanmark

Dansk Skuespillerforbund inviterer filmskabere, skuespillere og selskaber til konference den 30. april 2019 i Filmby Aarhus

Dansk Skuespillerforbund inviterer i samarbejde med Filmby Aarhus, Aarhus Filmværksted og Dionysus Media til netværks- og konferencedag for filmskabere, film- og mediefaglige virksomheder og skuespillere i Vestdanmark. Konferencen sætter spot på produktions- og arbejdsforholdene vest for Storebælt, og åbner op for en dialog om både de aktuelle og fremtidige vilkår for film- og mediebranchen, samt skuespillerfaget i Jylland og på Fyn. Hvordan kan vi styrke forholdene, og hvordan kan vi sikre en vedvarende positiv udvikling?

 

I forlængelse af konferencedagen, vil det for instruktører og fotografer (i teams) være muligt at deltage i en 3-dages selvstyret filmproduktion. Her vil man sammen med deltagende skuespillere lave sin egen lille film. Fokusset er her på en professionel udveksling af faglighed, kommunikation og udvikling. Alle, uanset faglige erfaring, opfordres til at tilmelde sig.

 

Læs mere her: Klik her.

Direkte link til tilmelding: Klik her.