Velkommen til JURA

JURA-sektionen er et værktøj til Producentforeningens medlemmer. Det kræver et medlemslogin at få adgang til det meste af materialet i denne sektion. Foreningens overenskomster ligger dog tilgængeligt for alle her: http://pro-f.dk/jura/overenskomster

Her finder du viden om og svar på generelle problemstillinger, der kan opstå før, under og efter produktion af film, tv eller computerspil samt i det daglige arbejde.

Sektionen indeholder forskelligt materiale, fx modelkontrakter, vejledninger, notater og tjeklister, som du kan tilpasse til eget brug.

JURA-sektionen bliver løbende udvidet med nyt materiale, og juridisk afdeling bestræber sig på at holde materialet opdateret. Brugen af materialet sker dog på eget ansvar, og Producentforeningen er ikke ansvarlig for eventuelt mangelfuldt eller forældet materiale. Kontakt gerne Producentforeningens juridiske afdeling, hvis du er i tvivl.

Materialet skal under alle omstændigheder ses som et supplement til den almindelige rådgivning, som medlemmer af Producentforeningen får ved personlig henvendelse til Producentforeningens juridiske afdeling.

Ønsker du sparring i forhold til en konkret problemstilling eller har du spørgsmål/kommentarer til JURA-sektionen, kan du som medlem kontakte Producentforeningens juridiske afdeling ved chefjurist Søren Henrik Jørgensen (sj@pro-f.dk) eller på 3386 2880.