Workshop om konflikthåndtering

Konflikter mellem mennesker og faglige konflikter - hvordan håndterer du dem? Deltag i denne workshop og bliv bedre til at spotte, forebygge og håndtere konflikter. Workshoppen afholdes fredag den 9. december 2022 kl. 8.30 - 16 - og deltagelse er gratis for medlemmer af Producentforeningen!

This describes the image

Vi udbyder nu en heldagsworkshop om konflikthåndtering i film- og tv-branchen. Målgruppen er de af jer, der gerne vil være bedre til at forebygge og håndtere konflikter på produktionerne - måske er du produktionsleder, producer, lineproducer, projektleder eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du er indstillet på at arbejde konkret med kommunikation og adfærd - også din egen! 

Workshoppen veksler mellem teori og øvelser, og i løbet af dagen får deltagerne viden om hvordan konflikter opstår og om hvordan man kan genkende konfliktmønstre og reaktioner. Og der vil blandt andet være træning i respektfuld og konfliktdæmpende kommunikation og coachende spørgeteknik. 

Målsætningen med hele workshoppen er at sætte deltagerne bedre i stand til at genkende konflikter, før de når at udvikle sig, samt at forebygge og håndtere konflikter på jobbet. Workshoppen inddrager cases fra branchen, og vi opfordrer deltagerne til at bidrage med egne erfaringer. Alle cases bliver præsenteret og behandlet anonymt. 

Underviser er erhvervspsykolog Anne Lehnschau, Human House. 

Deltagelse er gratis for medlemmer af Producentforeningen. 

Workshoppen er nu fuldt booket.

Workshppen afholdes hos Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K. 

 

Opdateret 1. nov 2022

Vil du vide mere?