Ledelse af flere generationer på arbejdspladsen

Vi er fem generationer på det danske arbejdsmarked og er forskellige i vores tilgang til at gå på arbejde. På morgenmødet den 28. september får du input til hvordan du bedre kan tage højde for forskellige behov og forventninger.

This describes the image

Få indsigt i de nuværende fem generationers præferencer på arbejdspladsen i forhold til motivation, samarbejde, ledelse, relationer og arbejdsstil. Hvorfor opstår der konflikter mellem generationer på arbejdspladsen og hvordan skaber du som leder stærkere teams på tværs af generationerne. Hvordan motiverer du både unge og gamle og styrker tiltrækning og fastholdelse af hver generation. Morgenmødet er et ud af i alt tre inspirationsarrangementer om arbejdsmiljø og ledelse hen over efteråret 2023, som udbydes i samarbejde med Actief Hartmanns. Vi indleder arrangementet med et kort fagligt oplæg fra en erhvervspsykolog og lægger derefter op til diskussion og udveksling af erfaringer blandt medlemmerne. 

På mødet fortæller erhvervspsykolog Anne-Mette Ravn, Actief Hartmanns, om hvorfor der kan opstå konflikter mellem generationer på arbejdspladsen og hvordan du kan håndtere konflikterne.

Tid og sted: Torsdag den 28. september kl. 9.00 - 10.30 i Producentforeningens lokaler, Bernhard Bangs Allé 25, 2000 Frederiksberg. 

Tilmelding

Inspirationsmødet er for medlemmer af Producentforeningen og er rettet mod ledere og mellemledere i selskaberne - fx. producenter, producere, produktions- eller redaktionschefer, HR-medarbejdere m.fl. 

 

Opdateret 19. sep 2023