Stadig mulighed for at søge Arbejdsmiljøpuljen

Søg støtte til at styrke arbejdsmiljøet i virksomheden via Arbejdsmiljøpuljen.

This describes the image

Virksomheder med under 100 ansatte har siden 2021 haft mulighed for at søge om midler til fx arbejdsmiljørådgivning via Arbejdsmiljøpuljen. 2022-midlerne i puljen er nu tæt på at være brugt, men der er stadig mulighed for at søge, og det kan være en god mulighed for medlemmer, der gerne vil have et ekstra skub til at komme i gang med nye projekter inden for arbejdsmiljø.

Man kan for eksempel få støtte til at gennemføre et stresshåndteringsforløb, der gør medarbejderne og ledelsen bedre rustet til at undgå et stresset arbejdsmiljø. Eller til at udvikle en politik for at få et mere trygt og sikkert arbejdsmiljø og dermed blive bedre til at forebygge og håndtere grænseoverskridende adfærd. Det kan også være et ledelseskursus internt i virksomheden, så nye ledere bliver bedre til at skabe et godt arbejdsmiljø, eller hjælp til at udvikle et introduktionsforløb for nye medarbejdere. 

Virksomheden skal selv bidrage til finansieringen, men man kan få hele 80% af udgifterne til projektet fra puljen og skal dermed blot selv op med 20%.

Man skal søge støtten sammen med en autoriseret arbejdsmiljørådgiver – se oversigt over autoriserede rådgivningsvirksomheder inden for det psykosociale område 

Producentforeningen har et samarbejde med Hartmanns, hvor der er en rabataftale for medlemmer. Vi arbejder også sammen med Human House, der ligeledes er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. 
 

Opdateret 17. nov 2022

Vil du vide mere?