Projektkonsulent med stor erfaring med digitale spil

Kunne du tænke dig at bruge din erfaring med spil til at skabe bedre rammer for den danske spilbranche? Har du et godt projektledergen og flair for events og kommunikation?

This describes the image

Vi søger en selvstændig, forretningsorienteret og måldrevet projektkonsulent, som har solid erfaring med digitale spil og dyb indsigt i spiludvikling og spilbranchen. Du skal følge udviklingen i spilvirksomhederne, stå i spidsen for events og indgå i projekter som på forskellig vis hjælper den danske spilbranche med vækst, udvikling og innovation. 

Mere om jobbet
Dine opgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at: 
•    Planlægge og afvikle arrangementer og netværk for spilbranchens virksomheder.
•    Indgå i projektarbejde enten som projektkonsulent eller projektleder, f.eks. på områder som grøn omstilling og tiltrækning af talent til branchen.
•    Monitorere udviklingen i spilbranchen og bidrage til dokumentation og analyser af branchens udvikling.
•    Deltage i samarbejdet med Producentforeningens spiludvalg.
•    Kommunikation, særlig på de sociale medier.
•    Løbende dialog med eksterne samarbejdspartnere.

Du vil få en stor kontaktflade både blandt kollegaer, medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere. Mange af de projekter, som du arbejder på, vil være i tæt samarbejde med Vision Denmark (www.visiondenmark.dk). 

Din profil
Vi forestiller os, at du har følgende profil:  
•    Erfaring med spiludvikling, spilbranchen og god forretningsforståelse.
•    Erfaring fx fra organisationsverdenen, kommunikationsbureau eller fra en virksomhed inden for spilbranchen.
•    Uddannelse eller baggrund inden for spil, formidling, film- og medievidenskab el.lign.
•    Erfaring med projektledelse, koordinering og organisering, fx i forbindelse med events.
•    Erfaring med digital kommunikation, særligt sociale medier.
•    Arbejder selvstændigt, struktureret, effektivt og sørger for at nå i mål med opgaverne.
•    Er en teamplayer, god kollega og fleksibel med tid og opgaver, så vi kan få tingene til at hænge sammen i en lille organisation. 
•    Gode engelskkundskaber og international forståelse. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder et udfordrende, lærerigt og sjovt job, hvor du er med til at udvikle og præge dine ansvarsområder. Det er et job med meget varierede opgaver, hvor du kan bringe mange forskellige kompetencer i spil, samtidigt med at du udvikler et bredt netværk i en voksende og international branche.

Du får mulighed for at arbejde med stor selvstændighed, have indflydelse på dine mål og i høj grad selv tilrettelægge dit arbejdsflow. Du vil samtidig kunne glæde dig over at have gode kolleger og befinde dig i et hyggeligt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med god work life balance. Vi er 16 fastansatte i Producentforeningen, og vi deler kontorfaciliteter med Vision Denmark og Producentrettigheder Danmark (PRD), som vi også holder sociale arrangementer med. 

Ansættelsesvilkår 
Det er tale om en fastansættelse på 37 timer om ugen med løn efter aftale. Du vil referere til vicedirektør Charlotte Enevoldsen. Forventet jobstart 1. august 2023.

Ansøgningsfrist
Ansøgning og et kort CV sendes til jobmail@pro-f.dk senest den 30. maj 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Charlotte Enevoldsen på 9137 3124. 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.
 
Om Producentforeningen 
Vi er interesseorganisation for danske indholdsproducenter – det vil sige producenter af spillefilm, tv, dokumentar, reklamefilm og digitale spil. Producentforeningen er både en brancheforening og en arbejdsgiverforening. Det betyder, at foreningen på den ene side søger politisk indflydelse og varetager medlemmernes interesser i forhold til politikere, rettighedsorganisationer, offentlige institutioner og tv-stationer som har indflydelse på produktionsvilkårene. På den anden side – som arbejdsgiverforening – forhandler Producentforeningen overenskomster med relevante fagforeninger. Vi bor på Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg.
 

Opdateret 10. maj 2023

Vil du vide mere?