ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Vil du være mentor?

Vil du sætte din erfaring i spil og være med til at gøre en forskel for nye talenter i filmbranchen? Så meld dig som mentor og vær med til at samle erfaringer i filmbranchens første formaliserede mentorforløb.

Filmbranchens organisationer og Det Danske Filminstitut etablerer i efteråret 2015 en mentorordning for at øge mangfoldigheden i filmbranchen og for at fastholde unge og nye talenter i branchen ved at matche nytilkomne med mere erfarne kræfter. Mentorordningen er rettet mod talenter med anden etnisk baggrund end dansk, og vi søger nu både mentorer og mentees, der vil være med i dette første mentorforløb.

Som mentor skal du have erfaring fra filmbranchen, lyst til at dele ud af din viden og erfaring og frem for alt skal du være god til at lytte, du skal være nysgerrig og du skal kunne bruge din egen erfaring til at udfordre, inspirere og sparre om din mentees konkrete udfordringer. Som mentee skal du også have erfaring fra filmbranchen, enten via uddannelse eller fx fra værkstedsproduktioner, samt være åben for dialog og have lyst til at dele erfaringer og udfordringer. Mentorforløbet er ulønnet og frivilligt for begge parter, og både mentor og mentee skal være indstillet på at sætte tid af til at mødes ca. 6 – 8 gange hen over det næste års tid samt til at deltage i en indledende workshop.

Alle filmbranchens faggrupper kan deltage i mentorforløbet, og mentor og mentees matches på baggrund af de motiverede ansøgninger – enten på tværs af faggrupperne eller inden for samme fag, afhængig af ønsker og behov.

Ambitionen er at igangsætte op til 10 mentorforløb i efteråret 2015. Deadline for ansøgninger: 9. november 2015

Udfyld ansøgningsskemaet, hvis du har lyst til at deltage.