ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Vil du have en mentor?

Er du i begyndelsen af din filmkarriere og har du en anden etnisk baggrund end dansk? Så meld dig som mentee og få en erfaren mentor, der kan udfordre og inspirere dig i din udvikling.

Filmbranchens organisationer og Det Danske Filminstitut etablerer i efteråret 2015 en mentorordning for at øge mangfoldigheden i filmbranchen og for at fastholde unge og nye talenter i branchen ved at matche nytilkomne med mere erfarne kræfter. Mentorordningen er rettet mod talenter med anden etnisk baggrund end dansk, og vi søger nu både mentorer og mentees, der vil være med i dette første mentorforløb.

Mentorerne har en solid erfaring fra filmbranchen, og som mentee skal du også have erfaring fra filmbranchen, enten via uddannelse eller fx fra værkstedsproduktioner, samt være åben for dialog og have lyst til at dele erfaringer og udfordringer. Når du søger om at komme med i mentorforløbet skal du gøre rede for, hvad du gerne vil have ud af samtalerne med din mentor.  
 
Mentorforløbet er ulønnet og frivilligt for begge parter, og både mentor og mentee skal være indstillet på at sætte tid af til at mødes ca. 6 – 8 gange hen over det næste års tid samt til at deltage i en indledende workshop.
Alle filmbranchens faggrupper kan deltage i mentorforløbet, og mentor og mentees matches på baggrund af de motiverede ansøgninger – enten på tværs af faggrupperne eller inden for samme fag, afhængig af ønsker og behov.

Ambitionen er at igangsætte op til 10 mentorforløb i efteråret 2015. Deadline for ansøgninger: 9. november 2015 

Udfyld ansøgningsskemaet, hvis du har lyst til at deltage.