ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Økonomi og statistik

Producentforeningen undersøger og analyserer branchen løbende. Vi kigger på antal arbejdspladser, udviklingen i omsætning, eksporttal og forventninger til fremtiden, og rapporter og dokumentation kan hentes her på hjemmesiden.

  • Hvor meget bidrager indholdsproduktion til samfundsøkonomien? Hvordan er økonomien i dansk spillefilmproduktion? Find rapporter og undersøgelser her.

  • Producentforeningens Branchebarometer er en spørgeskemaundersøgelse, som vi gennemfører hvert år og som giver en pejling på, hvordan branchen selv ser på fremtiden.

  • En gang om året udarbejder Producentforeningen rapporten Danske Indholdsproducenter i tal, der kortlægger økonomien i dansk indholdsproduktion.

Analysearbejdet har til formål at styrke foreningens politiske arbejde samt at servicere vores medlemmer med relevante branche- og benchmarking-data.
Rapporter og analyser offentliggøres løbende via denne side.

Hent seneste udgaver af Danske Indholdsproducenter og Branchebarometeret, eller find enkeltstående analyser og undersøgelser

Kontakt gerne Birthe Møller eller info@pro-f.dk, hvis du har input eller kommentarer til undersøgelserne, eller hvis du har idéer til nye projekter.