ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Sektioner

 • Computerspil

  Computerspil

  Computerspil

  Computerspilgruppen er for producenter og udviklere af spil til fx. mobiltelefoner, computer, konsol, web. Foreningens hovedprioritet inden for denne gruppe er at få etableret rammerne for en bæredygtig branche og at få anerkendt potentialet i dansk, udviklede computerspil. Producentforeningen er desuden projektholder for Computerspilzonen, der er en af de fire oplevelseszoner, som blev etableret ved en politisk aftale i 2007 for at styrke kultur og oplevelsesøkonomien i Danmark. Computerspilzonen skal hjælpe de mere end 100 danske computerudviklingsselskaber til vækst gennem forretningsudvikling, uddannelse, eksportfremstød, vidensdeling etc.

  Se hvem der sidder i foreningens spiludvalg 

  Producentforeningens medlemsliste for computerspil

 • TV produktion

  TV produktion

  TV produktion

  Tv-gruppen består af de medlemmer, der producerer tv-programmer til tv-stationerne. Indholdsmæssigt er gruppen meget bred og spænder fra producenter af dokumentarprogrammer, over fiktions- og faktaproducenter til underholdningsproducenter. Tv-gruppen har valgt et tv-udvalg, der mødes jævnligt og arbejder med foreningens politik på området samt med konkrete aktiviteter.
   
  Se hvem der sidder i tv-udvalget

  Se Producentforeningens medlemsliste for tv-produktion

 • Kort- og dokumentarfilm

  Kort- og dokumentarfilm

  Kort- og dokumentarfilm

  Kort- og dokumentarfilmgruppen er en af foreningens største grupper, og omfatter både rene dokumentarfilmproducenter, producenter af tv-dokumentarer, samt producenter af kort fiktion. Gruppen har valgt et kort- og dokumentarudvalg, der mødes jævnligt og arbejder med foreningens politik på området samt med konkrete aktiviteter som fx. distribution af dokumentarfilm.
   
  Se hvem der sidder i kort- og dokumentarudvalget

  Se Producentforeningens medlemsliste for kort- og dokumentarfilm.

 • Spillefilm

  Spillefilm

  Spillefilm

  Spillefilmgruppen omfatter ud over de medlemmer, der producerer spillefilm til både børn og voksne, også producenter af tv-fiktion. Gruppen har valgt et spillefilmudvalg, der arbejder med foreningens politik på spillefilm- og fiktionsområdet. Udvalget forbereder medlemsmøderne og arbejder videre fra de beslutninger, som træffes på medlemsmødet. Forholdet mellem medlemsmøder og udvalgsarbejdet er beskrevet i spillefilmgruppens forretningsorden. 

  Se hvem der sidder i spillefilmudvalget

  Se Producentforeningens medlemsliste for spillefilm

 • Reklamefilm, Information & Corporate

  Reklamefilm, Information & Corporate

  Reklamefilm, Information & Corporate

  Gruppen Reklamefilm, Information & Corporate er for de medlemmer, der producerer reklamefilm, samt virksomheder, som producerer virksomhedspræsentationer, informationsfilm og andre audiovisuelle produkter direkte til en kunde. Kun uafhængige producenter kan være medlem af foreningen. Reklamemarkedet strækker sig fra de traditionelle 30-sekunders tv-reklamer over branded content, advertiser funded programming til markedsføring i computerspil mv.
   
  Se Producentforeningens medlemsliste for Reklamefilm, Information & Corporate