ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster

Forsikring og pension

Producentforeningen kan tilbyde medlemmerne attraktive forsikringspakker samt en pensionsordning for medarbejdere.

• Giv dine medarbejdere en fleksibel og moderne pensionsordning. Medlemmer af Producentforeningen kan tilbyde medarbejderne en pensionsordning via PFA.

• Forsikringsaftalen består af en række produktionsrelaterede forsikringer samt de generelle virksomhedsforsikringer.

• Producentforeningen kan nu som noget eksklusivt tilbyde sine spil-medlemmer en skræddersyet forsikringsordning, der er forhandlet på plads i samarbejde med foreningens forsikringsmægler.

Producentforeningen kan tilbyde to forskellige forsikringsaftaler for medlemmerne: en for film- og tv-producenter og en for computerspilproducenter.
"Film"forsikringspakken består af produktionsforsikring, udstyrs- og regiforsikring, negativ- og videobåndsforsikring samt en virksomheds standardforsikringer. For spilproducenter tilbyder vi en ordning, der især fokuserer på ansvarsproblematikken omkring spilproducenter, og som også har tilknyttet de mere almindelige standardforsikringer, som en dansk virksomhed skal have.

Forsikringstilbuddene er eksklusivt for foreningens medlemmer.

Giv dine medarbejdere en fleksibel og moderne pensionsordning

Som medlem af Producentforeningen har du mulighed for at tilbyde dine medarbejdere en pensionsordning i PFA. Ordningen er meget konkurrencedygtig, både hvad angår pris og indhold. Producentforeningen har desuden lagt vægt på, at ordningen giver gode muligheder for individuel tilpasning, så den specifikt kan matche din virksomhed og dine medarbejderes ønsker og behov.