Filmbranchens mentorprogram

Mentorer søges

Har du lyst til at være mentor for en ung filmskaber med aner fra et andet land end Danmark? Så er det nu, du skal melde dig til. Ansøgningsfrist er den 22. januar 2018.

Filmbranchens Mentorprogram er et projekt under filmbranchens mangfoldighedsindsats, og det er filmbranchens organisationer sammen med Det Danske Filminstitut, der står bag. Alle film- og tv-branchens faggrupper kan være med i projektet - producere, filmarbejdere, instruktører, dramatikere m.fl.  - både som mentorer og mentees. Mentorprogrammet har i januar 2018 holdt informationsmøder for potentielle mentees i Aarhus, Odense og København og opfordrer også mentorer fra Fyn og Jylland til at melde sig på banen. 

Som mentor skal du have en solid erfaring i filmbranchen, og du skal have lyst til at hjælpe nytilkomne med at få bedre fodfæste i branchen. Det er vigtigt, at du er indstillet på at give egne erfaringer videre, og især skal du kunne lytte. Hvis du vil vide mere om, hvad det går ud på, så kontakt Lisa Ott: 2427 0783 eller lisaott@perspectiv.dk eller Birthe Møller i Producentforeningens sekretariat: 2067 0959 eller bm@pro-f.dk

Både mentorer og mentees skal udfylde et ansøgningsskema, og fristen for at sende skemaet ind er 22. januar 2018. 
 
Mere info på Facebook og på Perspectiv.dk