I et af Danmarks største produktionsselskaber gør man en dyd ud af positivitet. Under adm. direktør Kent Nikolajsen er selskabet vokset til dobbelt størrelse - men filosofien er den samme som altid; man skal fokusere på det positive.
Programmet for den vigtigste uge i den danske spilbranche, Games Week Denmark, er nu ved at finde sin endelige form. I København, Aarhus, Viborg og Aalborg gør firmaer, organisationer og partnere sig klar til midten af april, hvor Games Week Denmark slår sig sammen med hele den danske spil- og interaktive branche for at fremvise de gode resultater, vi allerede har skabt, og for at gøde jorden til endnu flere nye fantastiske præstationer.
I de kommende medie- og filmforlig er det afgørende, at politikerne fokuserer på at styrke det danske indhold, ikke svække det. Det danske indhold skal finde yderligere styrke og momentum ved hjælp af bl.a. en større Public Service Pulje, en pulje til støtte af regionale produktioner, en fastholdelse af filmforpligtelsen, udlægning fra DR, og økonomiske bidrag fra fx Netflix og HBO. Det mener Producentforeningen, som netop har offentliggjort sit oplæg til forhandlingerne om medie- og filmforligene.
Aftenens vært Ane Høgsberg har netop vinket farvel til de godt 1.000 festklædte gæster oppe fra scenen, hvorfra de 24 eftertragtede statuetter er blevet uddelt. Tvprisen 2018 er slut, og hele tv-branchen vil fortsætte fejringen til den efterfest, der nu skydes i gang.
Dansk, digital indholdsproduktion skal være en vækstindustri. I fredags fremlagde den nye erhvervsalliance, Vision Denmark, vejen dertil i en ny strategi, der skal skabe 2500 nye arbejdspladser og øge omsætningen med 3,8 mia. kr. i den digitale visuelle industri - bl.a. ved at tiltrække 1 mia. kr. i udenlandske investeringer.
Dansk Erhverv har i ugen der gik offentliggjort oplægget Vækst i de kreative erhverv, der fortæller, hvordan de kreative erhverv kan styrkes og kommer med 23 konkrete forslag.  Producentforeningens brancher – spil, film, tv og reklamefilm – spiller en stor rolle i den kreative sektor, og en lang række af Dansk Erhvervs forslag kunne lige så godt komme herfra.  
Første medlemsmøde om den nye persondataforordning (GDPR) er afholdt og flere møder er på vej.
Har du lyst til at være mentor for en ung filmskaber med aner fra et andet land end Danmark? Så er det nu, du skal melde dig til. Ansøgningsfrist er den 22. januar 2018.
Regeringens analyse af DRs økonomi konkluderer, at det vil være dyrere at lægge DRs dramaproduktion hos de private producenter. Det er ikke korrekt, og efter Producentforeningens opfattelse er der ikke belæg for analysens konklusioner.
 
Privatisering af TV 2 er ikke et ønske fra Producentforeningen. Hvis det alligevel ender med et salg, så er her fem betingelser, som er helt afgørende, hvis TV 2 fortsat skal være en stærk og vigtig aktør i det danske mediebillede.