ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Producentforeningen

Nyheder

 
21 apr 2017 - 10:37 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

“Inside” løb med hele fire priser ved Spilprisen 2017 - og en af dem for “Årets Spil”. Spilprisen arrangeres af Producentforeningen, og det var i år femte gang vi delte priser ud til de bedste danske computerspil. 

6 apr 2017 - 17:37 Producentforeningen
Producentforeningen

Forslag til folketingsbeslutning om bedre vilkår for børn i underholdningsbranchen er blevet behandlet i Folketinget. Regeringen støtter ikke op om forslaget, men vil gerne se nærmere på, om der kan laves tiltag, der kan være med til at forbedre beskyttelsen af børn i underholdningsbranchen.

6 apr 2017 - 13:09 Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

I forlængelse af "Filmaftale 2015-2018" har Producentforeningen og Det Danske Filminstitut udarbejdet en analyse af dansk dokumentarfilms digitale markedspotentiale. Analysen omfatter det danske marked til forbrugerne og det offentlige som aftagere. Baggrunden er et fælles ønske om at opnå større indsigt i, hvorvidt der er et særligt digitalt marked for dokumentarfilm, og om dansk dokumentarfilm i højere grad kan udnytte et eventuelt potentiale.

6 mar 2017 - 17:22 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

Efter to år i Pumpehuset rykker Spilprisen i år til Nørrebro, hvor Nørrebro Teater danner ramme om prisuddeling og fest. 

6 mar 2017 - 17:16 TV produktion, Producentforeningen
TV produktion Producentforeningen

BBC er på samme måde som DR en licensfinansieret public service-organisation, og på samme måde som i Danmark ligger der en "medieaftale" til grund for hvordan organisationen kan og skal varetage opgaven med at levere indhold til brugerne. Pr. 1. januar 2017 fik BBC et nyt Charter efter en længere høringsproces, og vi har set på, hvad der er ændret i forhold til de uafhængige producenter.