ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Kort- og dokumentarfilm

Nyheder

 
4 maj 2017 - 12:46 Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

Producentforeningens One Stop Shop er stadig åben. Siden efteråret 2012 har foreningen haft en lille, men væsentlig aktivitet med at sælge danske dokumentarfilm til vod-platformene. Og vi søger nye film. Kontakt os, hvis du har film, som vi skal tage med i kataloget.

6 apr 2017 - 13:09 Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

Producentforeningen og Det Danske Filminstitut har udarbejdet en analyse af dansk dokumentarfilms digitale markedspotentiale. Baggrunden er et fælles ønske om at opnå større indsigt i, hvorvidt der er et særligt digitalt marked for dokumentarfilm, og om dansk dokumentarfilm i højere grad kan udnytte et eventuelt potentiale.

8 nov 2016 - 12:36 TV produktion, Spillefilm, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
TV produktion Spillefilm Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

I går kom den med spænding ventede rapport om fremtidens public service. Public Service-udvalget har opstillet fem scenarier for, hvordan de næste 10 års medielandskab kan se ud, og det spænder fra at markedet fylder det hele til noget, der minder om monopoltiden. Et eller andet sted mellem de to yderpoler findes den bedste løsning. Men hvad med finansieringen? 

1 nov 2016 - 14:00 TV produktion, Spillefilm, Reklamefilm, Information & Corporate, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm, Computerspil
TV produktion Spillefilm Reklamefilm, Information & Corporate Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm Computerspil

Både tv- og filmbranchen og spilproducenterne har endnu en gang stigende omsætning, og eksporten af danske film, tv-programmer og computerspil har haft en samlet vækst på hele 15%. Det er de overordnede konklusioner i Producentforeningens årlige rapport Danske Indholdsproducenter, som udkommer 1. november 2016.

12 okt 2016 - 11:19 TV produktion, Spillefilm, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm
TV produktion Spillefilm Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm

Producentforeningens medlemmer kan nu tilmelde sig en abonnementsordning på udsendelse af breve til danske brugere, som ulovligt downloader/deler danske producenters film, tv-serier mv.