ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Computerspil

Nyheder

 
6 jun 2017 - 00:00 Computerspil, Producentforeningen
Computerspil Producentforeningen

Filminstituttets Spilordning er nu anerkendt af EU-kommissionen som kulturstøtte, oplyser DFI. Det betyder, at Spilordningen ikke længere er underlagt EUs regler om erhvervsstøtte, som har sat et loft for hvor meget støtte et produktionsselskab kan modtage hen over tre år.

21 apr 2017 - 10:37 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

“Inside” løb med hele fire priser ved Spilprisen 2017 - og en af dem for “Årets Spil”. Spilprisen arrangeres af Producentforeningen, og det var i år femte gang vi delte priser ud til de bedste danske computerspil. 

6 mar 2017 - 17:22 Producentforeningen, Computerspil
Producentforeningen Computerspil

Efter to år i Pumpehuset rykker Spilprisen i år til Nørrebro, hvor Nørrebro Teater danner ramme om prisuddeling og fest. 

1 nov 2016 - 14:00 TV produktion, Spillefilm, Reklamefilm, Information & Corporate, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm, Computerspil
TV produktion Spillefilm Reklamefilm, Information & Corporate Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm Computerspil

Både tv- og filmbranchen og spilproducenterne har endnu en gang stigende omsætning, og eksporten af danske film, tv-programmer og computerspil har haft en samlet vækst på hele 15%. Det er de overordnede konklusioner i Producentforeningens årlige rapport Danske Indholdsproducenter, som udkommer 1. november 2016.

29 sep 2016 - 13:33 TV produktion, Producentforeningen, Kort- og dokumentarfilm, Computerspil
TV produktion Producentforeningen Kort- og dokumentarfilm Computerspil

DR har oprettet en ny medieindkøbsenhed og har slået stillingen som chef for enheden op. Medieindkøbsenheden får ansvaret for at styrke DRs arbejde med rettighedserhvervelse og DRs eksterne programindkøb.