Foto: Kalle Nordlund/SVT

Producenternes Planet: Hvordan fastholder man sit publikum?

Reserver datoen! Producenternes Planets første arrangement i 2018 har fokus på at fastholde publikum. Det er den 6. marts 2018 kl. 9 - 12.30, og arrangementet er relevant for alle foreningens medlemsgrupper. Husk at også ansatte hos medlemmer er velkomne til arrangementer på Producenternes Planet!

Hvis du er medlem af Producentforeningen - og det gælder også, hvis du er ansat i en medlemsvirksomhed - inviteres du hermed til Producenternes Planet med fokus på ”Hvordan fastholder man sit publikum”. Tanken er, at vores medlemmer inspireres på tværs af fagområder, og vi kan derfor præsentere: 

- Manusforfatter Camilla Ahlgren, der er højaktuel som hovedforfatter på ”Broen”, men som også har fastholdt seere med de populære biograffilm ”Mænd, der hader kvinder”, ”Pigen, der legede med ilden” og ”Luftkastellet, der blev sprængt”.

- Lea Korsgaard er ansvarshavende chefredaktør for Zetland. Hun har en fortid som prisvindende featureskribent på Politiken og Berlingske og er forfatter på anmelderroste bøger. Med sit Zetland-projekt har Lea en udfordring med at få folk til at betale for god journalistik – en nød, som samtlige publicister har svært ved at knække. Hun fortæller om, hvordan man holder fast i den gode kvalitet, samtidig med at man rammer målgruppen.

Roman Graebsch fra SYBO Games ved, hvordan man fastholder publikum. Sybo Games står bag det internationale fænomen Subway Surfers, som har over 1,5 milliarder downloads – det gør det til det største, danske spil nogensinde. Subway Surfers er i sin grundform stadig den samme, som da det blev lanceret i 2012, men videreudviklingen og opdateringerne af spillet har altså formået at holde flere og flere klinet til skærmen. Hør Roman fortælle, hvordan man gør det. Oplægget holdes på engelsk.

Tilmeld dig HER. 

(OBS: Kun adgang for medlemmer af Producentforeningen samt medarbejdere på produktionsselskaber, der er medlem af Producentforeningen)

Dato: Tirsdag den 6. marts kl. 9-12:30
Sted: Producentforeningen, Bernhard Bangs Alle 25, Frederiksberg

Program for dagen:
9.00-9.15: Ankomst og morgenkaffe
9.15: Velkomst ved Maria Hougaard og Mikkel Svane-Petersen, der arrangerer Producenternes Planet
9.20: Roman Graebsch fra SYBO Games
10.00: Pause
10.15: Manusforfatter Camilla Ahlgren i modereret snak med instruktør Rumle Hammerich
11.00: Pause
11.15: chefredaktør Lea Korsgaard fra Zetland
12: Tak for i dag

Foto: Kalle Nordlund/SVT