ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Tvprisen 2017

17.01.2017 - 16:34

Lige om lidt tager vi hul på prisuddelingssæsonen med Tvprisen 2017. De bedste danske programmer, værter, serier og talenter bliver hyldet, når hele tv-branchen samles til fest i Tivoli Congress Center lørdag den 28. januar 2017. Har du købt billet? Ellers er det ved at være på høje tid. Billetsalget lukker fredag den 20. januar - køb billetter her

Det er 17. gang, at Producentforeningen arrangerer Tvprisen, tv-branchens fagpris. Til Tvprisen mødes producenter og tv-stationer og fejrer årets tv-høst ved at kåre de bedste programmer. Tvprisen 2017 er første gang, hvor Tvprisen afholdes som et selvstændigt arrangement. Tidligere lå den i forlængelse af Copenhagen TV Festival i august måned, og adskillelsen giver tv-branchen lejlighed til at mødes to gange om året og netværke på kryds og tværs af konkurrerende virksomheder og føle sig som én samlet branche. 

I år holdes Tvprisen i Tivoli Congres Center d. 28. januar 2017. Nikolaj Stokholm er vært for prisuddelingen, og efter alle priserne er delt ud er et stort afterparty. Det er stadig muligt at købe billet til både Tvprisen 2017 Dinner & Show og til Tvprisens Afterparty, men det er ved at være sidste chance. Billetsalget lukker nemlig den 20. januar 2017.
 
Se hvem der allerede har købt billet