ForeningenNyhederKalenderVidenProducenternes PlanetMedlemslisteOverenskomster
 

Nordic Game-billetter

24.02.2016 - 16:58

Medlemstilbud til Producentforeningens spilmedlemmer: Adgangsbillet til Nordic Game Conference i Malmø 18. - 20. maj 2016

Producentforeningen har fået mulighed for at tilbyde alle medlemmer i spilgruppen en gratis adgangsbillet til Nordic Game Conference i Malmø. Billetten har en værdi af 700 € og giver adgang til hele konferencen samt til gallamiddag i forbindelse med uddeling af Nordic Game Award. Nordic Game Conference løber af stablen 18. - 20. maj 2016. Medlemmer af Producentforeningen kan herudover købe billetter med 20% rabat.

Som medlem af foreningen skal du blot sende en mail til Birthe Møller og fortælle, om du ønsker at gøre brug af tilbuddet.

Hvis du ikke er medlem af foreningen kan dette tilbud måske være anledningen til at overveje et medlemskab? Billetten har som sagt en værdi af 700 €. Det årlige kontingent for et medlemskab af Producentforeningen ligger pt på 8.000 kr. pr. virksomhed, og som lille eller nystartet spilvirksomhed er der mulighed for at blive medlem under iværksætterordningen og dermed kun betale halvt kontingent i de første to år. Alene den gratis billet til Nordic Game Conference opvejer således til fulde hvad det koster for et iværksættermedlemskab.
Kontakt Jan Neiiendam, hvis du vil høre nærmere om medlemskab - eller læs videre her